Ultimele stiri

Îngerii Galbeni pot ridica din nou maşini din parcările supermarketurilor, dar nu pot să iasă cu ele în spaţiul public

Ingerii Galbeni

Deşi firma Îngerii Galbeni a primit numeroase amenzi, în ultimele săptămâni, aceasta şi-a continuat activitatea sfidând hotărârea de Consiliu Local prin care li se interzicea să mai ridice maşini din parcările supermarketurilor sau să îşi lase maşinile parcate în spaţiul public sau privat pentru a-şi face reclamă. Chiar dacă Consiliul Local este hotărât să lupte cu această firmă, ieri, în plenul Consiliului Local aceştia au dat un pas în apoi.

Acest lucru s-a întâmplat pentru că Prefectura Timiş a făcut o sesizare prin care a atras atenţia oficialilor Primăriei că hotărârea lor este la limita legii pentru că se impunea supermarketurilor cum să folosească spaţiul lor de parcare, privat, lucru nepermis.

Aleşii locali au discutat pe această temă şi, după câteva schimburi de replici, s-a decis să se accepte sesizarea primarului, iar HCL-ul va fi schimbat în aşa fel încât să specifice că Îngerii Galbeni nu au voie să intre pe spaţiul public cu maşinile ridicate din parcări.

„E o situaţie destul de delicată. Noi dorim să împiedicăm această firmă să mai producă atâtea necazuri timişorenilor prin intervenţiile total inelegante, ca să nu folosesc un cuvânt mai dur, pe care le practică şi unde putem, în mod indubitabil, să intervenim este pe domeniul public, unde se face transportul maşinilor. Acolo, Îngerii Galbeni au interdicţie de a transporta maşini şi, prin urmare, dacă vor fi prinşi vor primi  amenzi şi plângeri penale, deşi am înţeles că deja au”, a declarat Nicolae Robu.

În timpul şedinţei de plen, atunci când se vorbea pe această temă, Adrian Orza, consilier local al PNŢCD, a luat cuvântul pentru a le atrage atenţia consilierilor că ar fi mult mai bine ca în privinţa Îngerilor Galbeni să fie sesizată Protecţia Consumatorului, iar Primăria să se asigure că aceştia se ocupă într-adevăr de soluţionare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*