Ultimele stiri

Înjurături şi crize de nervi la PPDD din cauza postului rămas vacant în Consiliul Judeţean după decesul lui Ilie Bertea

Ilie Bertea

Deşi Ilie Bertea s-a stins din viaţă de doar o săptămână, în PPDD deja au început conflicte pentru scaunul de consilier judeţean pe care îl ocupa acesta.

Octavian Hinoveanu şi-a exprimat dorinţa de a ocupa postul vacant, deşi din punctul de vedere al colegilor săi de partid, acesta nu mai face parte din PPDD încă din septembrie 2013. După înjurături şi certuri, atunci când i s-a reproşat lui Octavian Hinoveanu lipsa de implicare şi rezultatul nefavorabil la alegerile anticipate, acesta a rupt carnetul de partid şi şi-a dat verbal demisia, lucru consemnat şi pe procesul verbal. Mai mult, prim votul majorităţii din biroul judeţean, aseară s-a decis excluderea acestuia din partid.

Octavian Hinoveanu a dorit să reia discuţiile în ceea ce priveşte postul vacant din Consiliul Judeţean Timiş, dar s-a lovit de refuzul dur a lui Adrian Diaconu.

„Nu există niciun argument pentru care această dispută să mai continue. Mă uimeşte până unde merg unii oameni să lingă unde au scuipat”, a declarat preşedintele PPDD Timiş.

Astfel, pe o perioadă de trei luni, până după alegerile europarlamentare, postul de consilier judeţean din partea PPDD va fi ocupat de Crişan Teodor Adrian.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*