Ultimele stiri

Înscrierile în clasa pregătitoare, finalizate. ISJ Timiș a alocat 20 de clase în plus. Care este motivul

Final de înscrieri în clasa pregătitoare. Aproape 5.000 de părinți din județul Timiș au depus cereri de înscriere în clasa zero pentru copiii lor, timp de trei săptămâni.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții ISJ Timiș, la finalul procesului de înscriere, la nivelul județului, avem, cu tot cu suplimentări, 299 de clase. În total. în clasele pregătitoare din școlile din județ au fost disponibile 7.475 de locuri, însă 1.808 au rămas libere, acestea urmând să fie ocupate în cea de-a doua și a treia etapă de înscrieri în clasa pregătitoare.

 

„Prin Hotărârea CA al ISJ Timiș, respectând prevederile legale în vigoare și acționând cu prioritate în interesul educațional al elevului, facilitând cuprinderea tuturor copiilor din circumscripție la unitatea de care aparțin șa care au depus cerere de înscriere, am ajustat planul de școlarizare cu 21 de clase pregătitoare”, anunță Aura Danielescu, inspectorul școlar general al județului Timiș.

Cele mai multe clase alocate în plus au fost la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva”, și anume patru, astfel că numărul total de clase este de șase.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*