Ultimele stiri

ÎNSPĂIMÂNTĂTOR. După ce a ucis-o i-a MÂNCAT, crude sau gătite, CREIERUL, INIMA şi PLĂMÂNII

criminal

O americancă de 46 de ani a lăsat deoparte cu toate prejudecăţile şi bruma de raţiune sau de instinct de conservare pe care ar fi trebuit să le aibă şi s-a lăsat cucerită de un fost puşcăriaş, condamnat pentru omor şi tentativă de omor.

Bărbatul avea dacă nu înfăţişarea, cel puţin un cazier care i-ar fi dat fiori oricărui om normal. Îşi ucisese fosta logodnică, în vârstă de 17 ani, la câteva zile după ce aceasta îi dăruise un copil şi încercase să o omoare pe mama acesteia. Cu toate că avea habar de aceste lucruri, femeia l-a lăsat să pătruns în viaţa sa.

În cursul săptămânii trecute, într-o dimineaţă, poliţia a primit un apel din partea femei, care reclama faptul că fostul său logodnic încearcă să pătrundă în casa în care locuia. În urma intervenţiei poliţiştilor, bărbatul a părăsit zonă, liniştit.

S-a întors câteva ora mai târziu. Rezultatele atacului brutal pe care l-a comis asupra femeii au fost notate de investigatori, înmărmuriţi de cruzimea cu care a acţionat. Medicii legişti au consemant în raportul efectuat că femeia avea craniul zdrobit şi urme a numeroase lovituri în zona gâtului şi a spatelui, de asemenea au specificat că din corpul femeii lipseau bucăţi din inima, plămânii şi creierul său.

Misterul dispariţiei unor bucăţi din organele interne ale femeii a fost rezolvat în momentul în care anchetatorii au descoperit o tavă pe care se găseau bucăţi din craniul acesteia şi fâşii de carne, criminalul mărturisindu-le că a mâncat o parte din ele înainte să le gătească, scrie Jurnalul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*