Ultimele stiri

Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș pregătite să intervină cu autospeciale noi

În cadrul conferinței de astăzi de la Consiliul Județean au fost prezentate rezultatele finale ale proiectului de „Achiziționare echipamente specifice pentru îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenție în situații de urgență și pentru acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat etapa a 2-a, în Regiunea 5 Vest”.

Bugetul total al proiectului a fost de peste 3 milioane de lei, din care finanțarea nerambursabilă a fost de aproximativ 2 milioane 200 de mii de lei.

Beneficiarii acestui proiect au fost Inspectoratele Județene pentru Situații de Urgență Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

De câte o autospecială pentru lucrul cu apă și spumă de capacitate redusă au beneficiat Hunedoara și Caraș-Severin, iar Timișoara și Arad au beneficiat de câte o autospecială pentru descarcerare de capacitate mică.Echipamentele sunt complexe, capabile să asigure o intervenție foarte rapidă în toate situațiile de urgență

„Suntem la final de proiect. Este un al doilea proiect pe care l-am promovat. Am achiziționat 4 mașini speciale: autospeciale pentru lucrul cu apă și spumă de capacitate redusă și autospeciale pentru descarcerare de capacitate mică”, a spus Sergiu Bălașa, director ADIVEST.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*