Ultimele stiri

Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș participă la activități le prilejuite de Ziua României

În data de 1 decembrie 2015 personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș participă la activități le prilejuite de Ziua României.
În municipiul Timișoara, activitățile vor avea loc în Parcul Central, între orele 9:30 –13:00. Acolo va fi organizată o expoziție de tehnică de intervenție și un punct de informare preventivă.

De asemenea va avea loc o festivitate de depunere de coroane la Monumentul Eroilor.
Activitățile se vor încheia cu retragerea cu torțe între orele 18:00 –19:00, pe traseul Piața Unirii –Palatul Administrativ – Arhiepiscopia Timișoara – Primăria Timișoara – Catedrala Mitropolitană – Piața Victoriei – Piața Libertății.
În municipiul Lugoj va avea loc o festivitate de depunere de coroane, în Piața Iosif Constantin, între orele 10:00–12:00.
În Sânnicolau Mare festivitatea de depunere de coroane va avea loc între orele 11:00 – 12:00 la Monumentul Eroilor din oraș.
O festivitate de depunere de coroane va avea loc și în orașul Deta, între orele 11:00 – 12:00, la Muzeul de Istorie.
De asemena, o festivitate de depunere de coroane va avea loc și în orașul Făget, intre orele 11:00 – 12:00 în Parcul Unirii.

1 Commentariu pe Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timiș participă la activități le prilejuite de Ziua României

  1. Ei alcгtuiesc echipa serviciilor profesioniste pentru situa ii de urgen г din Rom nia, a cгror activitate v-o prezentгm n paginile de fa г.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*