Ultimele stiri

Întâlnire Iohannis-Ponta pentru numirea unui nou ministru de Finanţe

Sursa: gandul.info

În comunicatul de presă emis de Administraţia Prezidenţială a fost precizat următorul fapt: ”Vineri, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, la întoarcerea de la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, îl va primi la Palatul Cotroceni pe prim-ministrul Victor Ponta pentru o discuţie referitoare la numirea unui nou ministru de Finanţe”.

Aceste fapte survin în urma demisiei ministrului de Finanţe, Darius Vâlcov (cerere înaintată în cursul zilei de duminică), ce a fost acuzat de Direcţia Naţională Anti-Corupţie pentru trafic de influenţă şi luare de mită, din perioada în care ocupa funcţia de edil al municipiului Slatina. Joi a fost acceptată această cerere a domnului Vâlcov de către premierul României, care a promis că işi va prezenta recomandarea în faţa preşedintelui, aşa cum o cere Constituţia României, în cel mai scurt timp posibil.

Încă nu se cunosc favoriţii lui Victor Ponta pentru ocuparea acestei poziţii, nici dacă va fi un om politic sau un tehnocrat, chiar dacă au existat multe supoziţii din partea mass-mediei.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf