Ultimele stiri

Întâmplător sau NU, Robu le cere tinerilor să aibă grijă la etnobotanice

Nicolae Robu

Remarca cel puțin bizară făcută, vineri, de primarul Nicolae Robu. În plină discuție despre modul în care grupul de consilieri locali PSD a decis modificarea finațării echipei ACS Poli Timișoara, primarul trage un semnal de alarmă. Le cere tinerilor să se ferească de etnobotanice.

Apelul nu pare a fi unul întâmplător însă, deși primarul susține sus și tare că n-ar avea vreo țintă directă. Anul trecut, în plină ședință de Consili Local, după o dispută cu consilierul PSD Alfred Simonis, edilul Nicolae Robu i-a cerut, din senin, șefului Poliței Locale, Dorel Cojan, să trimită oamenii legii să facă controale pentru a-i descoperi pe consumatorii de etnobotanice, făcând atunci, indirect referire la social-democrat. Acum, deși neexplicită, remarca vine tot după mai multe replici în contradictoriu cu Simonis.

„Vreau să lansez un apel către toţi tinerii, să se ferească de etnobotanice şi de alte rele de genul acesta. Din păcate, sunt cazuri foarte grave în societate ca urmare a consumului de asemenea substanţe. Se ajunge la tulburări de comportament, la lucruri foarte grave(…) Este un flagel împotrivă căruia trebuie luptat”, a spus primarul Nicolae Robu într-o conferință de presă susținută vineri.

Întrebat dacă remarca are vreo legătură cu discuțiile în contradictoriu cu Alfred Simonis, Robu a infirmat, spunând că apelul vine total întâmplător. Să fie oare așa?

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*