Ultimele stiri

„Intersecția morții” a fost modificată! Traficul spre Pădureni va fi mai sigur

La doar 25 de kilometri de Timișoara se află șoseaua morții. Drumul din Timiș în care, în accidente violente, și-au pierdut viața cei mai mulți oameni.  Statisticile arată că, în fiecare an, cel puțin 4 vieți au fost curmate în acest punct. Vorbim, desigur, de intersecția dintre drumul  european E70 Timişoara-Jebel şi drumul comunal către localitatea Pădureni, care, a intrat în sfârșit, în reabilitate. Anunțul a fost făcut de deputatul PSD Ctălin Tiuch, cel care a și făcut lobby la CNADNR pentru proiect.

„Eu ca parlamentar nu pot să vin cu traista de bani de la Bucureşti cum îşi imaginează unii. Dar vreau să mulţumesc Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi şi Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara, s-au mişcat foarte repede şi au reuşit să modernizeze intersecţia de la Pădureni. E vorba de intersecţia cu drumul naţional care merge spre Jebel. În acea intersecţie mureau patru oameni pe an minimum. E singurul punct negru de circulaţie pe harta judeţului Timiş”, a spus joi deputatul Cătălin Tiuch.

Astfel, dacă până anul trecut nu exista o banda de refugiu pentru șoferii care urmau să facă stânga înspre comuna Pădureni, acum cei de la CNADNR au dat banii necesari pentru amenajarea unei asemenea benzi și au făcut deja și demersurile. Deputatul Tiuch anunță că intersecția este aproape finalizată.

Investiția se ridică la 100.000 de euro, iar banii vin de la bugetul de stat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*