Ultimele stiri

Invitație deschisă pentru Victor Ponta! Klaus Iohannis îl cheamă să se înscrie în PNL

Klaus Iohannis

Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, i-a răspuns marţi premierului Victor Ponta, care afirma că este mai liberal decât primarul Sibiului, cu o invitaţie să se înscrie în Partidul Naţional Liberal, scrie Digi24.

„Am citit despre afirmaţia foarte interesantă a domnului Ponta, cum că ar fi mai liberal ca mine. Reciproca nu este adevărată; eu nu sunt mai socialist ca domnul Ponta. Dar, pe de altă parte, iată o metodă uşoară prin care PNL poate să primească funcţia de prim-ministru. Dacă domnul Ponta e aşa de liberal, îl invit să se înscrie în PNL”, a spus Klaus Iohannis, preşedintele interimar al formaţiunii liberale.

„Eu sunt mai liberal decât domnul Iohannis măcar pentru faptul că în 2012, în cadrul Uniunii Social Liberale – din care domnul Iohannis nu făcea parte -, ne-am luptat cu partidul domnului Băsescu, măcar pentru faptul că am aplicat la guvernare măsurile propuse de liberali, exact acei liberali care acum am văzut că sunt daţi afară: domnul Tăriceanu, domnul Chiţoiu, domnul Silaghi”, declara luni pentru Agerpres premierul social-democrat Victor Ponta.

1 Commentariu pe Invitație deschisă pentru Victor Ponta! Klaus Iohannis îl cheamă să se înscrie în PNL

  1. dl. Victor Ponta e liberal, militeza pentru liberalizarea copy-right-ului :))

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*