Ultimele stiri

Iohannis: Dacă frații de peste Prut vor să se unească cu țara, nimeni nu îi poate opri

Iohannis

Dacă frații de peste Prut vor să se unească cu țara, nimeni nu îi poate opri, a declarat, sâmbătă, la Iași, candidatul Alianței Creștin Liberale la funcția de președinte al României, Klaus Iohannis.

În timpul discursului rostit la mitingul electoral regional organizat de ACL pentru susținerea candidaturii sale la funcția supremă în stat, Klaus Iohannis a spus miilor de persoane venite în Piața Palatului Culturii din Iași, că Republica Moldova este pe drumul spre Europa. În acest sens, Iohannis a amintit că recent a fost semnat acordul de asociere între Republica Moldova și Uniunea Europeană.

„Unirea cu Republica Moldova este un lucru pe care doar Bucureștiul îl poate oferi și doar Chișinăul îl poate accepta. Dacă frații de peste Prut vor să se unească cu țara, nimeni nu îi poate opri”, a afirmat Klaus Iohannis.

Pe scena amplasată în centrul orașului au urcat, alături de Klaus Iohannis, Vasile Blaga, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Gheorghe Flutur, Varujan Vosganian, Cezar Preda, precum și lideri locali și regionali ai ACL.

Potrivit organizatorilor, la evenimentul electoral au participat peste 25.000 de persoane din cele opt județe ale Moldovei.

Sursa: Agerpres

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*