Ultimele stiri

Iohannis n-a confirmat oficial venirea la Timișoara

Președintele ales, Klaus Iohannis, nu a confirmat încă vizita din 16 decembrie, atunci când este așteptat la Timișoara cu prilejul sărbătoririi a 25 de ani de la Revoluție. Deși și-a prezentat disponibilitatea de a veni în primul oraș din România în care comunismul a căzut, autoritățile locale încă așteaptă o comunicare ofială în acest sens.

Deși programul pentru perioada 16-22 decembrie, atunci când vor avea loc diferite evenimente, nu este stabilit încă în cele mai mici detalii, vizita lui Klaus Iohannis era aproape o certitudine, căci acesta promisese încă din octombrie că va ajunge la Timișoara. Cu toate acestea, primarul Robu spune că nu a primit o confirmare oficială a vizitei, deși la ultima discuție avuta cu Iohannis acesta și-a arătat toată disponibilitatea.

„În 16 decembrie este posibil să avem vizita preşedintelui ales. Am avut şi săptămâna trecută o discuţie cu domnia sa şi şi-a arătat deschiderea de a veni, urmează să primesc confirmarea finală”, a explicat, vineri, primarul Nicolae Robu.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*