Ultimele stiri

Ion Răducanu: „Jurnaliștii de la Antena3 au niște salarii pe care eu nu le-am avut niciodată”

În urmă cu doar câteva zile, europarlamentarul Partidului Conservator Maria Grapini a agresat doi jurnaliști din Timișoara, în timpul unui protest pentru Antena 3. În momentul în care a văzut că este filmată, Grapini a început să-i amenințe pe jurnaliști cu poliția și chiar a vrut să le ia camera de luat vederi.

Referitor la plimbările Mariei Grapini pentru susținerea Antenei 3, Ion Răducanu spune că nu crede nici în închiderea Antenei 3, nici în comploturi.

„Mariei Grapini mereu i-a plăcut la televiziune. Dacă se plimba prin parc, nu cred că e o problemă. Nu știu dacă avea vreo împuternicire pentru a-l legitima pe respectivul jurnalist. Trebuie înțeleasă doamna Grapini, e de la PC. Nu ți-e totuna dacă televiziunea Antena 3 te-a tot promovat de când ești politician. Nu are nimeni nimic cu Antena 3, cu imobilul, are cu sentința. După o sentință definitivă poți să spui că justiția a ajuns la concluzia respectivă. Că există căi de atac care micșorează sentința… Jurnaliștii de la Antena 3 au niște salarii pe care eu nu le-am avut niciodată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*