Ultimele stiri

IPJ Timiş a anunţat principalele direcţii de acţiune pentru anul 2014

În carul unei şedinţe care a avut loc miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş a comunicat principalele direcţii de acţiune pentru anul 2014.

Astfel, acţiunile care vor fi desfăşurate sunt: „creşterea siguranţei civice în mediul urban şi rural prin combaterea criminalităţii stradale; protejarea copiilor şi elevilor prin crearea unui climat de siguranţă în zona instituţiilor de învăţământ; reducerea riscului rutier, scăderea numărului accidentelor de circulaţie; reducerea infracţionalităţii comise cu violenţă şi a furturilor”, a comunicat Consiliu Judeţean Timiş.

În cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Timiş, s-a comunicat şi faptul că, din bugetul CJT, va  fi pusă la dispoziţia IPJ Timiş  suma de 525.000 lei pentru achiziţionarea de autospeciale cu dotări specifice.

Totodată, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Timiş în parteneriat cu Centrul Antidrog Timişoara va derula un proiect pilot pentru prevenirea traficului şi consumului de droguri. Acţiunea se va desfăşura în 10 licee din judeţ, în perioada 15 martie – 26 iunie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*