Ultimele stiri

IPOTEZĂ INCREDIBILĂ! Prinţesa Diana trăieşte! Vezi cum ar arăta acum!

printesa diana

Dezvăluiri uluitoare despre prinţesa Diana au încins spiritele în familia regală britanică, iar prinţul William este extrem de deranjat de acestea.

Potrivit unei noi cărţi, se pare că Lady Di nu ar fi murit în accidentul de maşină din 1997, ci a supravieţuit şi a ales să-şi însceneze moartea, pentru a scăpa de stresul creat de legătura cu prinţul Charles şi familia acestuia.
Dezvăluirile-şoc despre prinţesa Diana l-ar fi enervat la culme pe prinţul William, care vrea să interzică publicarea cărţii, dar se pare că până acum nu s-a bucurat de succes în iniţiativa sa.

În cartea respectivă, prezentată de următorul număr al revistei The Globe, se spune că prinţesa Diana nu ar fi murit, ci ar fi fost dusă, pe ascuns, la o clinică unde s-a vindecat şi şi-a făcut câteva operaţii estetice pentru a putea să trăiască liniştită, departe de presiunile casei regale britanice.

Mulţi cred că aceste informaţii sunt inventate, dar sunt şi alţii care au crezut întotdeauna că Lady Di este în viaţă, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*