Ultimele stiri

Firma unui senator PSD din Constanţa va gestiona gunoiul din Timiș

Un subiect controversat pe ordinea de zi a Consiliului Județean a fost legat astăzi de problema gunoiului din Timiș. Licitaţia a fost câştigată pentru următorii 12 ani de SC Polaris M Holding SRL din Constanţa, patronată de deputatul PSD Eduard Martin.

Potrivit documentelor puse la dispoziție de CJT, valoarea contractului este de 9.2 milioane de lei pe an fără TVA. În ceea ce privește redevenţa pentru serviciul prestat de societate, aceasta nu poate fi mai mică de 805.632 de lei pe an plus TVA, urmând a fi plătită lunar, pe o durată de 144 de luni (12 ani).

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș, a precizat că „proiectul care a fost atât de mult dezbătut e pus în achiziţie publică de anul trecut. Este vorba despre proiectul de gestionare a deşeurilor”.

Întrebat dacă știe că un pesedist deține firma, Titu Bojin a afirmat că nu știe cine este proprietarul: „Nu ştiu despre ce firmă e vorba. Habar nu am cine sunt patronii”.

1 Commentariu pe Firma unui senator PSD din Constanţa va gestiona gunoiul din Timiș

  1. Tatar Gheorghe // 24 iulie 2014 a 23:00 // Răspunde

    In aceasta situatie cei care au administrat afacerea trebuie sa-si dea demisia, sa-si ceara scuze de la cetatenii Timisoarei pentru incompetenta de care au dat dovada si pentru faptul ca a fost necesara organizarea acestei licitatii prin care vom fi in umatorii 12 ani buni platnici la altii. Personal imi pare rau pentru cetatenii Timisoarei ca au ajuns in aceasta situatie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*