Ultimele stiri

Ironia sorții! A încercat să-i vândă telefonul furat în urmă cu două luni

telefon

Situație de râsu’-plânsu’ în centrul Timișoarei. Un tânăr i-a oferit unui altuia spre vânzare chiar telefonul care îi fusese furat în urmă cu două luni.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică aflați în patrulare în zona centrală a orașului au fost sesizați de un cetățean care le-a semnalat faptul că a fost abordat de o altă persoană ce îi oferea spre vânzare un telefon mobil. Cel care a făcut sesizarea a mai declarat că el însuși a rămas fără telefonul mobil care i-a fost sustras în urmă cu aproximativ două luni și pentru care a depus plângere la Secția 2 Poliție”, spune Dana Seracin, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Astfel, polițiștii locali s-au deplasat la locul stabilit de întâlnire, pe str. N. Lenau, unde l-au depistat pe pe tânărul de 20 de ani care oferea telefonul spre vânzare, care era chiar telefonul celui care a făcut sesizarea și pentru care păgubitul avea chitanțe și facturi prin care dovedea că îi aparține.

Totuși, surprizele nu au încetat să apară! Vânzătorul a declarat că și el la rândul lui ar fi cumpărat telefonul de la o altă persoană. Drept urmare, cel depistat a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*