Ultimele stiri

Ironia sorții! Firma ce a stopat lucrările la Liceul Lenau câștigă licitația pentru realizarea skate-park-ului din Parcul Central

Promis de ani buni, iată că i-a venit vremea! În trei luni tinerii Timișoarei se vor bucura de un super skate-park, omologat pentru competiții internaționale. Acesta va fi amplasat în Parcul Central, pe locul fostului skate-park și va fi construit, ironic sau nu, de firma ce a stopat lucrările la Liceul Lenau pe motiv că proiectantul angajat de Primărie a făcut greșeli uriașe în proiectul tehnic.

„S-a încheiat licitația pentru execuția skate-park-ului. Nu au fost contestații. Sociatatea care a câștigat este Karsdum GF SRL. Nu pot decât să sper că voi vedea din partea acestei societăți tot ce am văzut la Liceul Lenau și anume o mobilizarea generoasă și progres rapid al lucrărilor. (…)Îmi exprim speranța că pe parcursul execuției nu vor exista probleme. Eu nu am văzut proiect perfect, dar trebuie să găsim soluții de depășire a problemelor ce apar pe parcurs”, a spus primarul Nicolae Robu.

Investiția va fi finalizată în 3 luni și va costa 1 milion 699 de mii lei, fără TVA, bani ce vor proveni de la bugetul local.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*