Ultimele stiri

Italian amendat că și-a lăsat clădirea deținută în Timișoara în paragină! Imobilul e monument istoric

O clădire monument istoric se scaldă în paragină în zona Traian. Proprietarul, un cetățean italian, abia dacă-și amintește de ea, iar cinci romi își duc veacul acum acolo.

Imobilul se află pe strada Dacilor, la nr 3, și este deținut de societatea Caractere SRL administrată de un  cetăţean italian, care , nu se află în România. Cinci cetăţeni de etnie rromă din categoria celor fără adăpost locuiesc acum aici fără forme legale. Atât ei, cât și proprietarul imobilului au fost sancționați de Poliția Locală pentru că mențin mizeria în fața și curtea imobilului.

În urma unui control al Poliției Locale, aceştia (n.r. rromii) au fost sancţionaţi conform OUG 97/2005 privind evidenţa, domiciliul , reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, transmit cei de la Poliția Locală.

În plus, deoarece proprietarul imobilului a încălcat legislaţia referitoare la întreţinerea clădirilor monumente istorice, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişaj Stradal i-au întocmit și acestuia proces-verbal de sancţionare, urmând ca societatea să fie sancţionată până când va lua măsurile de demarare a lucrărilor de întreţinere şi de a scoate din imobil persoanele care produc disconfort celorlalţi cetăţeni din cartier.

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*