Ultimele stiri

Italianca care intenţiona să iasă ilegal din România, prinsă de către poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, ascunsă sub o pătură pe bancheta din spate a unei maşini, o persoană de sex feminin, care intenţiona astfel să iasă ilegal din România pentru că nu avea documente de călătorie.

Ieri seară, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad – I.T.P.F. Timişoara, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul italian Luigi T., în vârstă de 46 ani, conducând un autoturism marca „Peugeot”, înmatriculat în Italia.
Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la faptul că pe bancheta din spate, sub o pătură ar fi ceva ascuns. În consecinţă s-a efectuat un control fizic al autovehicului, ocazie cu care a fost depistată ascunsă o femeie.
Din declaraţia persoanelor în cauză şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că persoana ascunsă este sora şoferului, cetăţeanul italian Stefania T., în vârstă de 40 ani şi a recurs la acest lucru pentru că şi-a pierdut cartea de identitate pe teritoriul României şi dorea să ajungă în Italia.
Poliţiştii de frontieră il cercetează pe Luigi T. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, iar pe Stefania T. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*