Ultimele stiri

Iulia Albu mătură pe jos cu Mihaela Rădulescu! I-a făcut praf ținutele: „Arată ca o bătrână îmbrăcată sinistru”

mihaela radulescu

Apariția de vineri seara de la “Românii au talent” a Mihaelei Rădulescu a stârnit sute de reacții nu doar din partea fanilor ei, ci și din cea a colegilor ei de breaslă sau ale unor persoane publice din România.

Fashion editorul Iulia Albu i-a analizat ținutele divei. “Când vorbim despre Mihaela Rădulescu vorbim, alături de celelalte “dive” din generația sa, de un fenomen perfect justificat politic, cultural, și mai ales economic. Departe de a fi vreun reper în materie de stil, în ciuda eforturilor mirobolante de cumpărare a câtorva opinii oricum irelevante, Mihaela Rădulescu a fost, este și va rămâne un exponent de bază al femeii vulgare, agasante, agasante vizual și, mai ales, oricând un motiv extrem de serios de reflecție asupra chirurgiei estetice duse la extrem.

Nu aș vrea să intru în detalii privind intervențiile mai mult sau, în acest caz, mai puțin reușite pe care le-a suferit în ultima perioadă, motiv pentru care mă voi rezuma la a comenta ținutele demne de o fetiță de club, veșnic cu sânii la înaintare și coafurile desprinse parcă dintr-un catalog vechi de 15 ani. Ce ar putea Mihaela Rădulescu să facă pentru a fi cu adevărat un exemplu? Nimic! Însă, cu siguranță, cu ajutor de specialitate, ar putea arăta măcar decent. Colanții din vinilin sau tricourile decoltate, dantela, totul se îmbină într-o monstruozitate estetică.

Mihaela Rădulescu sfârșește arătând ca o fată bătrână, fie că o face pentru onorariu, ceea ce găsesc că este absolut dezgustător, fie că o face din simplu amatorism. Aroganța și sarcasmul nu pot fi disimulate ușor, acestea  fiind atribute ce pot aparține celor făcuți pentru asta. Ceea ce face Mihaela Rădulescu din punct de vedere vestimentar este un circ sinistru al ororilor”, susține realizatoarea rubricii “WOW sau Bau Bau”, din cadrul emisiunii “WOWbiz”, de la Kanal D.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*