Ultimele stiri

Iulius Mall dă startul promoţiilor de sezon: oferte de până la 70% (P)

Vara aceasta este mai frumoasă, dacă îţi faci cumpărăturile la Iulius Mall Timişoara. Magazinele au pregătit oferte ispititoare la colecţiile de sezon, care ajung până la 70%. Indiferent dacă te pregăteşti de vacanţă sau îţi place să fii la modă, Iulius Mall te răsfaţă cu promoţiile pe care ţi le doreşti.

Moda nu intră în concediu, aşa că ofertele estivale îi aşteaptă pe cei care vor să fie în tendinţe în magazinele brandurilor îndrăgite. Discounturi de până la 70% sunt la Leonard Collection, iar de 60% la Lee Cooper şi Jennyfer. Piese vestimentare în trend, cu până la jumătate din preţ, se găsesc la colecţiile Koton, Invidiauomo, Bigotti, Fanylux Collection, Golden Point, Guara, Jolidon şi Us Polo Assn. Promoţii estivale sunt şi la Tom Tailor – 20% reducere la două articole cumpărate, Italian Fashion by Ely’s şi Yamamay – până la 30%.

Pentru cei care sunt în căutarea încălţărilor comode pentru vacanţă, Xara Shoes şi Ecco propun oferte de până la 50%, Il Passo până la 30%, CCC – 30% şi Stone Creek – 30% la a doua pereche.

Cei care şi-au propus că vara aceasta să facă mai mult sport şi vor să se echipezez după ultimele tendinţe sunt aşteptaţi cu preţuri apetisante la Intersport şi Hervis Sports – până la 50% şi Arman & Alin – 20%.

Accesoriile se fac remarcate chiar şi pe plajă sau la plimbările din serile călduroase. La Edifice se găsesc bijuterii la promoţii de până la 50%, la Pandora şi Millefiori – 30%, iar la Belmondo – 20%. În plus, parfumurile şi cosmeticele de la Sephora sunt cu până la 70% mai ieftine.

Articolele pentru cei mici de la Coccodrillo au preţuri înjumătăţite, iar cele de la Mr. Junior au scăzut cu 20%.

Catalogul complet al reducerilor este disponibil pe site-ul www.iuliusmall.com/timisoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*