Ultimele stiri

Iulius Mall Timişoara, capitala trendurilor: fashion la superlativ şi mii de premii

Tonul modei estivale a fost dat sâmbătă, la Iulius Mall Timișoara, cu ocazia unui adevărat maraton de fashion. Pe un catwalk cu o lungime de 150 de metri – cel mai lung din oraș – au defilat 45 de manechine, care au încântat miile de clienţi cu ţinutele vestimentare de sezon, de la branduri îndrăgite, precum: Desigual, Koton, Nissa, C&A, Adidas, Camaïeu, Tommy Hilfiger, US Polo Assn., Charme, Kenvelo, Lee Cooper, Louis Purple, Malibu, Mathilde, Motivi, Poema, Tenue de Saf, Gatta și Yamamay.

De la costume de baie, vestimentații casual și sport, până la ținute office şi rochii pentru evenimente, modelele prezentate au constituit surse de inspirație pentru cei care vor ca, în această vară, să facă cele mai bune alegeri în materie de fashion. Despre tendințe și modul în care poți să-ți compui ţinute pentru diverse ocazii, chiar și cu un buget redus, le-au vorbit celor prezenți criticul de artă Alin Gălățescu și bloggerițele Carmen Grebenișan, Roxana Sarafolean, Mihaela Tecu, Adriana Delia Bărar și Anca Vărșandan. Sfaturi despre machiaj și hair style le-au fost oferite clienților Iulius Mall de stiliştii Douglas, Melchior, Marionnaud și Creativo.

La eveniment au fost prezentate şi creații vestimentare semnate de invitați din Serbia şi din Timişoara, precum şi piese originale realizate de studenți ai Facultății de Arte și Design. De la rochii de gală cu gulere translucide de silicon şi ținute care aminteau de costumele samurailor, la căciuli și pălării supradimensionate şi elemente inspirate din folclor, aceste veritabile piese de colecție au fost apreciate de public.

Cei mai îndrăzneți dintre spectatori au urcat pe podium la invitația lui Daniel Buzdugan, iar curajul le-a fost recompensat cu vouchere de cumpărături. Clienţii Iulius Mall au dat dovadă de creativitate și la alte concursuri antrenante, printre care crearea unei ținute virtuale într-un stand special amenajat sau postarea de fotografii realizate la photo corner-urile din mall, pe Instagram.

Muzica bună a completat atmosfera de sărbătoare. Alexandra Mitroi, semifinalistă a emisiunii „Vocea României”, și DJ Sean Norvis au acompaniat defilarea modelelor, iar Sanja Vučić şi formația ZAA au susţinut un concert original şi energic.

020701030405

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*