Ultimele stiri

Iulius Mall Timișoara de trimite, de Ziua Îndrăgostiților, la Veneția, alături de persoana iubită. Ce trebuie să faci ca să câștigi o vacanță în doi

În luna când iubirea pluteşte în aer, Iulius Mall Timișoara îi invită pe îndrăgostiţi să îşi imagineze cum ar fi să îşi sărbătorească sentimentele într-unul dintre cele mai romantice oraşe din lume.

Shopping-ul la Iulius Mall poate transforma visul în realitate. Până pe 14 februarie inclusiv, în cadrul campaniei „INIMAginează-ţi…”, clienţii care fac cumpărături în valoare de minimum 100 de lei din magazinele lor preferate vor participa automat la tombola care va trimite un cuplu în Veneţia.

În fiecare zi a campaniei, primii 103 de clienţi vor fi recompensaţi cu vouchere la clubul Blackbox şi cu băuturi răcoritoare. Marele câştigător al sejurului în doi la Veneţia va fi anunţat de Valentine’s Day, în urma tragerii la sorţi. Cei doi îndrăgostiți vor beneficia de transport cu avionul şi vor petrece un sejur de patru zile la un hotel de patru stele din „oraşul de pe ape”, timp în care pot să se plimbe cu gondola pe canalele Veneţiei şi pot vizita faimoasa Piaţă San Marco.

Tot în luna februarie, la Iulius Mall, pe lângă participarea la tombolă, cumpărătorii vor avea ocazia să îşi declare iubirea, într-un mod cât se poate de original. Concursul „Love lights all things” îi provoacă pe îndrăgostiţi să ardă cât mai multe calorii, în 20 de minute, pedalând e o bicicletă. Finalistul sau finalista zilei poate câștiga o cină romantică şi o noapte de cazare, pentru două persoane, la Hotel Rocco din Izvin, judeţul Timiş. Înscrierile au loc la Centrul Info, zilnic, până pe 13 februarie, iar competiţiile propriu-zise între 6 şi 13 februarie, orele 16.00 – 20.00. În plus, cei care au înregistrat cei mai buni trei timpi pot câştiga abonamente full time la World Class.

Şi îndrăgostiţii de pe Facebook IULIUS MALL TIMIȘOARA vor avea ocazia să îşi demonstreze sentimentele, participând la concursul virtual „Be my Valentine”. În perioada 3 – 16 februarie, fanii sunt invitaţi să decoreze cea mai frumoasă felicitare de Valentine’s pentru perechea lor. Internauţii pot câştiga, prin tragere la sorţi, unul din cele trei pachete ce includ o noapte de cazare şi o cină romantică, pentru două persoane, la Hotel Rocco.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*