Ultimele stiri

Iulius Mall Timişoara găzduieşte, în week-end, evenimentele dedicate zilei jandarmeriei şi un super show de dans sportiv

Exerciţii de dresaj ale câinilor ciobăneşti şi rottweileri, demonstraţii de autoapărare executate de luptătorii subunităţii antiteroriste, prezentarea tehnicii de intervenţie, toate acestea vor avea loc sâmbătă, 2 aprilie 2016, la Iulius Mall Timişoara, cu ocazia sărbătoririi a 166 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

Totodată, jandarmii grupării mobile „Glad Voievod” au pregătit un moment special pentru copii: micuţii vor avea ocazia să coboare pe tiroliană, sub supravegherea specialiştilor. Evenimentele prilejuite de Ziua Jandarmeriei vor debuta la ora 11.00 şi se vor desfăşura în Curtea de Onoare.

Tot sâmbătă, în Iulius Mall vor răsuna ritmuri de samba şi nu numai. În avanpremiera Campionatului European de Dans, care se va desfăşura la Timişoara în luna aprilie, Clubul de Dans Magnum Team va susţine pe 2 aprilie, de la ora 18.00, în zona Intersport, un super show pe ritmuri de samba, cha-cha, vals, tango, jive şi paso doble.

Până luni inclusiv, la Iulius Mall Timişoara se desfăşoară două târguri, cu oferte speciale dedicate doamnelor şi domnişoarelor. La Bag Expo, genţile şi accesoriile din colecţia anterioară au preţuri reduse cu până la 50%, iar la Expomineralia, vedetele târgului sunt bijuteriile realizate din pietre în stare brută, aşa cum sunt cele din diamante neprelucrate, safir imperial, smarald, topaz, tanzanit, rubin şi multe altele.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*