Ultimele stiri

Iulius Mall Timișoara te trimite în vacanță la ski, în Austria. Ce trebuie să faci

iulius mall timisoara

Trei vacanțe la ski în Austria și alte 5.000 de premii – acestea sunt cadourile pe care Moș Crăciun le-a lăsat la Iulius Mall Timișoara pentru clienți.

La fel ca în anii precedenți, cel mai mare complex comercial din Timișoara îi încântă pe clienții săi, în așteptarea sărbătorilor de iarnă, cu un decor de basm și cu premii valoroase. Astfel, până în data de 23 decembrie, Iulius Mall Timișoara îi invită pe clienți să „Deschidă cadoul celui mai frumos Crăciun”. Periplul prin magazine le poate aduce şansa de a câştiga un premiu mult visat, pentru că Iulius Mall îi răsfaţă cu daruri aparte. La tombola specială participă toţi cei care fac cumpărături de minimum 100 de lei de la magazinele preferate şi completează taloanele disponibile la Centrul Info.

Tolba Moşului este plină cu daruri, astfel că, zilnic, primii 280 de clienţi primesc cadouri garantate, constând în: decoraţiuni de Crăciun, vouchere pentru cumpărături la magazinele din mall, produse cosmetice şi băuturi răcoritoare.

Pe 23 decembrie, Moşul de la Iulius Mall îi va face fericiţi pe alţi trei clienţi, în urma tragerilor la sorţi. Vacanţa de iarnă va fi memorabilă, pentru că vor avea ocazia să petreacă un sejur la ski în Alpi. Alături de perechea lor, cei trei norocoşi vor avea ca destinaţie de concediu pârtiile Ischgl din Austria.

Iulius Mall Timişoara le-a pregătit cadouri şi fanilor de pe contul de Facebook, care sunt invitaţi să prindă premii în sania magică. Pentru a câştiga, clienţii mall-ului trebuie să acceseze aplicaţia virtuală şi să acumuleze cât mai multe puncte.

Mai mult, în aşteptarea Moşului, clienţii se bucură de frumuseţea brazilor împodobiţi, de nenumărate luminiţe strălucitoare, globuri de mari dimensiuni, soldăţei suspendaţi, dar şi de o piramidă impresionantă cu ursuleţi animaţi. O altă atracţie o reprezintă cuplul Moş Crăciun şi Crăciuniţa, ce au o înălţime de şapte metri.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*