Ultimele stiri

JENANT! Profesori din Timişoara, puşi pe COPIAT la examenul de titularizare. Câţi s-au retras când au văzut ce subiecte grele au primit

profesor tabla

Nu doar elevii care n-au învăţat pentru Evaluarea Naţională sau Bacalaureat încearcă să copieze la examene, ci la această practică apelează chiar şi profesorii. Doi dascăli care au susţinut proba scrisă a examenului de titularizare la Timişoarau au fost eliminaţi din sală. Totul după ce au fost prinşi în timp ce încercau să fraudeze examenul.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Timiş anunţă că şi 81 de profesori au preferat să se retragă din examen, deci să li se anuleze lucrarea, după ce au văzut ce subiecte grele au primit. Este vorba despre patru dascăli care au invocat motive de sănătate şi alţi 77, care s-au retras din examen din motive personale.

În total. la examenul de titularizare care a avut loc în această dimineaţă s-au înscris din judeţul Timiş 921 de candidaţi, însă peste 90 au absentat. Profesorii află ce note au obţinut în data de 20 iulie.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 27 şi 28 iulie. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*