Ultimele stiri

Judecătorul timişorean care a făcut sex cu minore, cercetat în dosarul de prostituţie „Eleve pentru VIP-uri”, ar putea fi SUSPENDAT de CSM

Aurelian Tomuş, judecătorul din Timişoara cercetat în dosarul de prostituţie „Eleve pentru VIP-uri” pentru că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinere pe care mai apoi le şantaja, ar putea fi suspendat din funcţie de către Consiliul Suprem al Magistraturii.

„Secţia pentru judecători a decis să se sesizeze din oficiu în vederea suspendării din funcţie a magistratului, precum şi citarea magistratului în vederea participării la şedinţa din data de 25 august 2015”, se arată într-un comunicat de presă al CSM.

Vă reamintim că judecătorul Aurelian Tomuş este cercetat sub control judiciar de procurorii DIICOT Timişoara. Asta după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu tinere despre care ştia că sunt victime ale traficului de persoane, pe care le-a şi şantajat. O tânără le-a povestit procurorilor că judecătorul a ameninţat-o că le va trimite părinţilor acesteia un filmuleţ în care tânără este filmată în timpul unei partide de sex, dacă nu întreţine relaţii sexuale cu el.

Procurorii DIICOT au făcut, în data de 18 iunie, 11 percheziţii în judeţele Timiş şi Arad, într-un dosar de trafic de persoane, printre cei vizaţi fiind un membru al trupei DJ Project, un poliţist, dar şi mai mulţi lideri ai lumii interlope din Timişoara.

Surse judiciare declarau că suspecţii plasau tinere, unele minore, unor clienţi dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea. Reţeaua era condusă de Paul Vasile Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara, la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. Fetele erau filmate în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

Surse din cadrul DIICOT declarau că peste 25 de victime minore, care erau racolate pe Facebook şi determinate să se prostitueze, inclusiv prin metoda „loverboy”, au fost identificate în dosarul de trafic de persoane, scrie Mediafax, scrie Mediafax.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*