Ultimele stiri

Jumătate de Timișoara, fără apă caldă timp de PATRU zile. Ce zone vor fi afectate

apa calda

Regia de termoficare a orașului anunță că este nevoită, din nou, să taie apa caldă la robinetele a mii de timișoreni, timp de patru zile. Motivul? Între 9 și 12 septembrie sunt programate o serie de lucrări de revizie tehnică, necesare creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport.

Cu alte cuvinte, Colterm se pregătește pentru sezonul rece. Lucrările vor fi efectuate etapizat, pe parcursul mai multor saptămâni, în diferite zone ale Timișoarei.

Prin urmare, între 9 și 12 septembrie va fi sistată furnizarea apei calde în următoarele zone: Circumvalațiunii (parțial), zona Mircea cel Bătrân (parțial), Spitalul Clinic Municipal, zona Centru (parțial), zona Sportivilor, Complexul Studențesc, zonele Bălcescu – Plevna, Piața Romanilor, Torac, zonele Șaguna, Lunei și Șt. O. Iosif.

„Personalul Colterm va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma “probelor de presiune”, reluarea furnizării apei calde se va face în avans faţă de data limită anunţată, în funcţie de finalizarea reviziilor. De asemenea, vă informăm că la reluarea furnizării apei calde de consum este posibil ca turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale, pentru o scurtă perioadă de timp”, transmite regia de termoficare a orașului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*