Ultimele stiri

Jumătate de Timișoara rămâne, din nou, fără apă caldă timp de cinci zile. Ce zone sunt afectate

Colterm

În vederea pregătirii sezonului de furnizare a agentului termic pentru sezonul 2014-2015, Colterm a programat o serie de lucrări de revizie tehnică, necesare creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport. Lucrările vor fi efectuate etapizat, pe parcursul mai multor saptămâni, în diferite zone ale Timișoarei.

Astfel, în intervalul 01 – 05 septembrie, va fi sistată furnizarea apei calde în următoarele zone: Circumvalațiunii, Zonele Aradului Est, Aradului Vest și Torontal, Zonele Matei Basarab și Bucovina, Zonele I. I. de la Brad și Lipovei, Zonele Cetate (parțial), Zonele Take Ionescu și Tipografilor, Calea Lugojului și Simion Bărnuțiu, Zona Detunata.

„Personalul Colterm va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma “probelor de presiune”, reluarea furnizării apei calde se va face în avans faţă de data limită anunţată, în funcţie de finalizarea reviziilor. De asemenea, vă informăm că la reluarea furnizării apei calde de consum este posibil ca turbiditatea apei să aibă valori crescute față de cele normale, pentru o scurtă perioadă de timp”, transmit reprezentanții societății de termoficare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*