Ultimele stiri

Klaus Iohannis : „acest an va marca începutul unei mai bune înțelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetățeni europeni”

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a postat pe facebook, luni, un mesaj prin care salută debutul preşedinţiei letone a Consiliului Uniunii Europene şi intrarea Lituaniei în zona euro, de asemenea el a declarat că acest an va marca începutul unei mai bune înţelegeri a drepturilor, pentru români.

“Salut debutul președinției letone a Consiliului Uniunii Europene şi intrarea Lituaniei în rândul statelor membre care fac parte din zona euro”, a declarat peşedintele României.

Totodată, el susţine că „Europa continuă consolidarea unităţii sale” , fapt ce va ajuta ţara noastră: „iar pentru noi,românii, acest an va marca începutul unei mai bune înțelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetățeni europeni, egali cu cetățenii oricărui alt stat membru”.

Letonia a preluat, pe 1 ianuarie 2015, preşedinţia semestrială a Consiliului Uniunii Europene, pe fondul tensiunilor dintre Occident şi Rusia, a crizei ucrainene şi a problemelor economice.

 

 

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*