Ultimele stiri

Kamelia lansează o nouă melodie, “Film de iubire” AUDIO

kamelia

Kamelia începe primăvara cu o primă colaborare a anului, alături de artistul hip-hop Stres. Piesa “Film de iubire” face parte din E.P-ul “Blană” ce urmează să fie lansat în 30 martie în clubul Silver Church din București.
Versurile poartă semnătura lui Stres, împreună cu George Hora și Kamelia, iar instrumentalul a fost creat de către Haarp și Zagga. De producție, orchestrație, mix și master s-a ocupat George Hora la Studio 66, iar la aranjament și producție adițională a colaborat cu Karie.

În vara anului trecut, Kamelia a colaborat și cu Vescan la “Piesa mea preferată”, care a devenit în scurt timp piesa preferată a românilor și s-a clasat în topul celor mai difuzate piese radio. Cât despre Stres,după numele său real Sabrin Mihai Sirghi, artistul mai face parte din trupele Haarp Cord și Holy Guns.

“Piesa este foarte specială pentru amândoi deoarece sentimentele pe care le exprimăm sunt sincere – le-am trăit!” spune Kamelia. “Ne-am inspirat din viețile noastre personale și sperăm că și ascultătorii să se regăsească în această poveste de viată, o poveste de dragoste care poate fi subiectul unui ”Film de iubire”, încheie artista.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*