Ultimele stiri

KEO sigur va fi gelos! Andreea Bălan se MĂRITĂ cu iubitul american

andreea balan

Andreea Bălan l-a uitat pe fostul ei iubit, Keo, cu care a avut o relație de opt ani. Cântăreața se iubește din vara acestui an cu un pușcar marin din America, dar relație este cât de se poate de serioasă. Iubitul artistei a venit chiar și în România să-i cunoască părinții prietenei sale.

Mai mult, cei doi se gândesc deja la căsătorie, mai ales că cei doi își doresc o familie. Andreea Bălan a povestit că, cel mai probabil, nunta va avea loc anul viitor, însă nu în România.

„Nu am primit un inel, dar am vorbit că, dacă ne iubim atât de mult, normal că se va întâmpla acest lucru cât de curând. Probabil la anul. Nu facem aici, vreau o nuntă discretă. Am un inel pe deget, pe care l-am primit acum zece ani de la mama mea, îl port mereu. Când o să primesc inelul de logodnă, o să îl port în locul acestuia. Am vorbit şi de copii, ne dorim amândoi”, a declarat Andreea Bălan, la Acces Direct.

Andreea a vorbit și despres relația cu Keo: „M-am ocupat de viaţa personală toată vara, acum m-am liniştit, mă ocup de carieră. Eu nu doresc să mai fiu asociată cu fostul meu prieten. Nu am rezolvat cu casa, sunt în partea mea de casă, el nu vine acolo, cel puţin nu cu aceea domnişoară”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*