Ultimele stiri

Kindlein, cântăreţul cu poeziile, pregătește un nou spectacol muzical

emil kindlein

„Cântece de război şi pace” se numește noul spectacol muzical cu dopuri antifoane, al cântărețului Kindlein, ce va avea loc miercuri, 16 aprilie, de la ora 19.00, la Casa Artelor.

În cadrul acestui spectacol muzical Emil Kindlein propune o experienţă sonoră deosebită. De la cântece şoptite acompaniate de chitara acustică la piese dure cu chitara electrică, spectacolul prezintă un concept în care se împletesc muzica, poezia şi elemetele teatrale.

„Sunetul ne afecteză emoţional atât prin ceea ce auzim dar şi prin vibraţiile pe care le simţim. Datorită nivelul sonor din partea a II-a a spectacolului publicul este incurajat să poarte dopuri antifoane. Acestea  vor fi puse la dispoziţie de către organizatori”, spune Emil Kindlein.

Spectacolul este structurat în jurul poeziilor lui Ion Minulescu, Nichita Stănescu, Al. Macedonski, Mihai Eminescu dar si a unor poeti contemporani ca Eugen Adrian Filip sau pe texte de Emil Kindlein. Scena studio a Casei Artelor, decorul minimal, mişcarea scenica şi cuvântul rostit sunt elemente ce construiesc acest spectacol.

Evenimentul este oragnizat de Ambulanţa Culturală în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură Timiş. Biletul de intrare costă 10 lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*