Ultimele stiri

Klaus Iohannis are încredere că timișorenii îl vor vota. Care va fi unul dintre primele lucruri pe care le va face dacă va ajunge președinte

Klaus Iohannis

Candidatul ACL la Președinția României, Klaus Iohannis, a declarat duminică în cadrul vizitei de la Timișoara că are încredere că electoratul din partea de vest a țării îl va vota. Ca să îi răsplătească, în cazul în care va ajunge în scaunul de la Cotroceni, primarul Sibiului spune că unul dintre primele lucruri pe care le-ar face după ce ar fi instaurat în funcție ar fi să participe la Timișoara la comemorarea a 25 ani de la Revoluție.

„În Timișoara și în Timiș, studiile arat că avem o cotă de încredere bună și îmi doresc foarte mult ca în acest frumos oraș să iasă mulți oameni la vot”, a declarat Iohannis.

Întrebat care va fi unul dintre primele lucruri pe care le va face ca președinte, candidatul ACL a răspuns:  „Pot să vă spun sigur că am să vizitez Timișoara la 25 de ani de la Revoluție”

1 Commentariu pe Klaus Iohannis are încredere că timișorenii îl vor vota. Care va fi unul dintre primele lucruri pe care le va face dacă va ajunge președinte

  1. Toll Eduard. // 6 octombrie 2014 a 08:00 // Răspunde

    La inceput a fost OK.acum ? nu-las vota pt. nimic in lume.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*