Ultimele stiri

Klaus Iohannis, candidatul ACL pentru prezidenţiale. Vezi reacția lui Nicolae Robu

Klaus Iohannis

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost desemnat, luni, candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL) pentru alegerile prezidenţiale. Iohannis a precizat că, dacă va fi ales şef de stat, va garanta direcţia occidentală, orientată spre Vest, a României, precum şi independenţa Justiţiei, precizând că în aceste două zone va gira parcursul de până acum, scrie Mediafax.

Potrivit aceleia;i surse, candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, luni, că vine din administraţia locală spre Preşedinţia României pentru a schimba regulile jocului politic de până în prezent, el arătând că îşi doreşte mai puţină gălăgie şi mai multă seriozitate în exercitarea funcţiei prezidenţiale.

„Eu vin de la Sibiu, din administraţia locală. Unii îmi spun că nu sunt parte a jocului politic de aici din Bucureşti şi nici nu doresc să fiu. Vă spun direct: vin din administraţia locală spre Preşedinţia României pentru a schimba regulile jocului politic de până acum”, a spus Iohannis, în cadrul şedinţei conducerilor PNL şi PDL, la care presa a avut acces.

Primarul Nicolae Robu nu a putut decât să se bucure de alegerea făcută, deși se aștepta la un asemenea rezultat. Acesta a declarat public că:

„Salut desemnarea lui Klaus Iohannis drept candidat la Preşedinţia României al liberalilor uniţi, al Alianţei Creştin-Liberale (ACL). Îl asigur pe dl Klaus Iohannis de întregul sprijin, atât personal, cât şi al Filialei Timiş a noului PNL, respectiv a ACL.

Noi, liberalii uniţi de Timiş, înţelegem foarte bine că numai împreună putem reuşi!

Şi vom reuşi!”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*