Ultimele stiri

Klaus Iohannis: „Cea mai importantă lecție a lui Decembrie 1989 este că armele nu pot sfărâma niciodată conștiința oamenilor”

Klaus Iohannis a anunţat că va veni la Timişoara, pentru a comemora 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Marți, președintele Klaus Iohannis se va afla la Universitatea de Vest din Timișoara, marți, 16 noiembrie, de la ora 17.30, în Aula Magna a Universității.

„Anul acesta, pe 16 decembrie, se împlinesc 25 de ani de când națiunea română și-a strigat dreptul la libertate. Sunt 25 de ani de când românii au rupt, cu prețul atâtor vieți de martiri, lanțurile unui regim opresiv și au oprit sufocarea națiunii lor.

Vă chem să ne amintim împreună de acele zile, în care națiunea noastră și-a recâștigat libertatea și să ne afirmăm deschis admirația pentru eroismul tuturor celor care s-au opus dictaturii comuniste. Să ne amintim de eroii de la Timișoara, să prețuim astfel memoria lor și să veghem în continuare la sănătatea societății noastre.

Cea mai importantă lecție a lui Decembrie 1989 este că armele nu pot sfărâma niciodată conștiința oamenilor, iar valorile libertății și democrației trebuie apărate cu orice preț”, a scris Iohannis pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*