Ultimele stiri

Klaus Iohannis: După ce câștig alegerile îl voi numi pe Cătălin Predoiu premier

Klaus Iohannis

Candidatul ACL la președinția României, Klaus Iohannis, a declarat, sâmbătă, în cadrul reuniunii Ligii aleșilor locali ai PNL și PDL, că își dorește să câștige alegerile prezidențiale pentru a aduce la conducerea țării o guvernare de dreapta care să facă din România o țară prosperă. El a mai spus că îl va numi pe pe Cătălin Predoiu în funcția de prim-ministru.

”Noi ne dorim să fim forța politică care conduce România în următorul deceniu și schimbarea va începe foarte repede. Nici șase luni nu a guvernat PSD practic singur și ce s-a văzut e că nu s-a schimbat mai nimic, că și-a păstrat vechile metehne, că noi, opoziția, suntem în situația să protestăm aproape săptămânal față de acte normative care încalcă democrație, să protestăm împotriva unor acte normative care vin să creeze un avantaj net pentru candidații celor de la putere. Eu vă spun că este nevoie de schimbarea guvernului și imediat după câștigarea alegerilor prezidențiale abia aștept să am ocazia să îl numesc pe Cătălin Predoiu prim-ministru”, a declarat Klaus Iohannis.

El a adăugat că este nevoie de o schimbare profundă în modul de a se face politică în România, că e nevoie de mai ”puțină gălăgie și mai puțin spectacol’ și de mai multe soluții pentru problemele țării și pentru un trai mai bun al cetățenilor. În context, el a menționat că a demonstrat la Sibiu, în calitate de primar, că se poate face o administrație bună și eficientă în folosul cetățeanului și dorește, împreună cu echipa sa, să facă același lucru pentru toată România.

‘Îmi doresc eu pentru țara mea, pentru România mea, zece ani de guvernare de dreapta ca la sfârșitul ei să putem spune oamenilor că am guvernat și am făcut din România o Românie prosperă și puternică. România prosperă înseamnă locuri de muncă, înseamnă infrastructură, înseamnă un venit decent pentru fiecare român, înseamnă tot mai puțini oameni care stau cu mâna întinsă la stat, tot mai puțini oameni care sunt dependenți de stat. Eu doresc oameni liberi, o țară de oameni liberi și puternici și atunci și România va fi puternică’, a mai spus Klaus Iohannis în fața a circa 1500 de primari și consilieri locali PNL și PDL prezenți la reuniunea de la Poiana Brașov.

Sursa: Agerpres

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*