Ultimele stiri

Klaus Iohannis l-a făcut praf pe Victor Ponta la alegerile din Timiș

Situație dezastruasă pentru PSD la alegerile prezidențale din Timiș! Candidatul ACL la prezidențale, Klaus Iohanis, l-a învins detașat, în primul tur, pe contracandidatul Victor Ponta.  Astfel, Klaus Iohannis se află în topul preferințelor electoratului timișorean la o diferență de aproape 20 de procente față de Victor Ponta.

În ceea ce privește Timișoara, în urma primelor contorizări ale ACL, Klaus Iohannis a obținut aproximativ 43% dintre voturi, în timp ce Victor Ponta a obțiunt doar 24%. Monica Macovei a fost cea care s-a clasat pe locul al treilea.

Situația stă la fel și în județul Timiș, unde se pare că nici măcar în toate localitățile în care PSD-ul avea primari, nu s-au strâns mai multe voturi pentru Victor Ponta. Alegătorii au rămas alături de liberali chiar și localitățile în care primarii au hotărât să plece de la PNL către PSD. În plus, din primele informații, chiar și în localitatea Remetea Mare, acolo unde are domiciliul liderul PSD Timiș, Titu Bojin, Klaus Iohannis a fost cel care a strâns cele mai multe voturi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*