Ultimele stiri

Klaus Iohannis lansează o nouă carte luna viitoare! Se va intitula „Primul pas”

Klaus Johannis

Klaus Iohannis va lansa în luna mai un nou volum autobiografic. Se va intitula „Primul pas” şi va cuprinde detalii de culise din campania elctorală prezidenţială şi detalii despre primele zile de preşedinţie.

După succesul comercial reprezentat de „Pas cu pas”, editura Curtea Veche a trimis un comunicat prin care anunţă lansarea în luna mai a acestui an a unui nou volum autobiografic semnat de Klaus Iohannis:
„Pentru aceasta editie a Targului International de Carte Bookfest, ce se va desfasura in Bucuresti intre 20 si 24 mai 2015, Curtea Veche Publishingpregateste o noua carte semnata de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Volumul “Primul pas” va fi lansat in dupa-amiaza zilei de sambata, 23 mai, la standul editurii, si va dezvalui informatii din culisele campaniei electorale si din primele zile ale mandatului de Presedinte.
Cartea va reprezenta o continuare a volumului “Pas cu pas”, lansat la finalul anului trecut si vandut in peste 130.000 de exemplare, marcand numeroase recorduri editoriale. Astfel, dupa ce a fost cea mai cautata carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare achizitionate la editia din 2014 a targului de carte, volumul “Pas cu pas” de Klaus Iohannis a devenit una dintre cartile cu cea mai rapida ascensiune in topul vanzarilor din Romania, atingand cifre rar intalnite pentru piata de carte din Romania, atat pentru editia tiparita, cat si pentru cea in format electronic. Curtea Veche Publishing a primit solicitari pentru traducerea volumului in limbile bulgara, germana, maghiara si olandeza.”

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*