Ultimele stiri

Vineri 24 octombrie, Klaus Iohannis, miting nocturn și lansare de carte la Timișoara

Klaus Iohannis

Candidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, vine la Timișoara! În premiera, acesta va susține un miting nocturn la care sunt așteptați aproximativ 25.000 de persoane din toată partea de vest a tării. Evenimentul va avea loc vineri, în Parcul Rozelor, și reprezintă penultimul miting din campania electorală de dinainte de primul tur.

Sub sloganul„Cunoaște-l pe Klaus”, susținătorii ACL din Arad, Caraș-Severin, Bihor, Hunedoara și Timiș sunt așteptați, vineri seară, în Parcul Rozelor, cu începere de la ora 19.00, la un miting de susținere pentru candidatul ACL. Pe scena din parc vor urca atât primarul Sibiului, cât și Vasile Blaga, președintele PDL.

Deși inițial se anunțase că prezidențiabilul Klaus Iohannis își va încheia campania electorală la Timișoara, se pare că acest lucru se va modifica, căci ultimul eveniment a fost programat în data de 25 octombrie, la Cluj. La Timișoara nu se cunosc exact premisele pentru care a avut loc această modificare, dar pare a fi o strategie de campanie a echipei de la București.

„Nu știu să va spun, probabil a fost o schimbare de strategie a echipei de campanie electorală de la București. Nu-mi dau seama care au fost considerentele schimbării”, spune democrat-liberalul Cornel Sămărtinean.

În plus, tot vineri, înainte de miting, la ora 17, la Casa „Adam Muller Guttenbrunn”, Iohannis își va lansa volumul autobiografic intitulat „Pas cu pas”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*