Ultimele stiri

Klaus Iohannis: Soţia mea va veni la Bucureşti, îşi doreşte să se implice alături de mine

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat într-un interviu acordat TurnulSfatului TV că acum are reşedinţa oficială la Vila Lac 2 şi că soţia sa va veni la Bucureşti, pentru că doreşte să se implice în probleme ce ţin de „prima doamnă”, informează Digi24.ro.

Şeful statului a arătat că, momentan, reşedinţa oficială este Vila Lac 2. „Dacă situaţia se schimbă sau nu, este un aspect pentru mine, secundar, aş spune”, a adăugat Iohannis, citat de Mediafax.

Întrebat dacă soţia sa va rămâne să profeseze la Sibiu, preşedintele Iohannis a răspuns: „Va exista o perioadă de trecere. Am discutat chestiunea şi mă va însoţi, va exista o perioadă de tranziţie dar în esenţă îşi doreşte să se implice alături de mine în rezolvarea unor probleme care ţin de Prima Doamnă”, a spus Iohannis.

Întrebat dacă va fi de Revelion la Sibiu, preşedintele a răspuns: „Nu voi fi în Sibiu, voi fi în Mărginime”.

Guvernul a decis, în luna decembrie, ca preşedintelui ales Klaus Iohannis să îi fie acordată Vila Lac 2 drept reşedinţă oficială, acesta urmând a folosi imobilul respectiv doar pentru perioada următoare, iar ulterior se va muta în Vila Lac 3, după ce aceasta va fi eliberată de Băsescu.

Atribuirea vilei a fost decisă prin hotărâre de Guvern, scrie aceeași sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*