Ultimele stiri

Klaus Iohannis va face prima vizită oficială în Republica Moldova în ianuarie 2015. Informația, confirmată de Cotroceni

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis va susține o vizită oficială în Republica Moldova. Presa de la Chișinău scrie că vizita va dura două zile şi avea loc pe 22 şi 23 ianuarie 2015. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al președintelui, informează Digi24.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al președintelui, Tatiana Niculescu Bran, programul vizitei lui Klaus Iohannis în Republica Moldova nu este încă definitivat, dar perioada vizitei este cea menţionată de presa moldoveană, şi anume 22-23 ianuarie 2015, relatează Mediafax.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al preşedintelui Republicii Moldova preşedintelui Republicii Moldova. Acesta a declarat că președintele Klaus Iohannis se va întâlni cu omologul său, Nicolae Timofti, dar şi cu viitorul premier, dacă până atunci va fi constituit noul Guvern, potrivit jurnaltv.md.

Șeful statului român va avea întrevederi și cu liderii formaţiunilor politice din Republica Moldova şi va ţine un discurs public la una dintre universităţile din Moldova.

Aceasta va fi prima vizită oficială în străinătate a lui Klaus Iohannis, anunțată în timpul campaniei electorale. 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*