Ultimele stiri

Klaus Iohannis vine la Timișoara pe 16 Decembrie

Klaus Iohannis

Așa cum a promis în timpul campaniei electorale, Klaus Iohannis va fi prezent pe 16 decembrie la Timișoara. Scopul vizitei este legat de comemorarea a 25 de ani de la Revoluția din Decembrie 1989.

În timpul campaniei electorale, Klaus Iohannis promitea de pe scena din Parcul Rozelor, în cadrul unui miting electoral, că va veni la Timişoara pentru a marca 25 de ani de la Revoluţia Română.

„În 16 decembrie, după vot, în calitatea mea de preşedinte ales, voi veni aici, în Timişoara, să marcăm 25 de ani de la Revoluţia Română. Şi atunci să dovedim că s-au încheiat 25 de ani de dezamăgiri, de nerealizări şi să dovedim că a început o nouă eră – Era României Normale şi că am votat pentru România Lucrului Bine Făcut!”, a spunea Iohannis la finele lunii octombrie, în încheierea discursului său.

„Așa cum am promis, pe 16 decembrie voi lua parte la Timișoara, la ceremoniile dedicate împlinirii a 25 de ani de la Revoluția din 1989. Nu e simbol mai puternic și nici dată mai intensă: pe 16 decembrie aș vrea să fim cât mai mulți acolo și să ne amintim de eroii noștri de la Timișoara și de faptul că anul acesta se împlinește un sfert de veac de când ei nu mai sunt. Vreau ca acest moment să fie un legământ că tot ceea ce am câștigat în decembrie 1989 nu vom pierde niciodată!”, a scris Klaus Iohannis, în urmă cu câteva minute, pe pagina sa de Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*