Ultimele stiri

La 70 de ani s-a urcat la volan și a produs un accident

accident

Doi pietoni de 20 şi 27 de ani, au fost răniţi în urma unor accidente rutiere produse pe raza municipiului Timişoara. Unul dintre accidente l-a avut în prim plan pe un bătrân de 70 de ani care a lovit-o pe tânăra de 27 de ani chiar pe trecerea de pietoni.

Astfel, marți, în jurul orei 18.30, poliţiştii Serviciului Rutier Timiş au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier pe strada Ion Mihalache, din localitatea Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Timişoara, a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care se afla pe carosabil. În urma accidentului, pietonul, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Brădişor, judeţul Caraş-Severin, a suferit răni uşoare.

De asemenea, în cursul serii, la ora 22.30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre producerea unui alt accident pe strada Calea Torontalului. Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat de 70 de ani a condus un autoturism pe strada mai sus menţionată, iar la un moment dat a surprins şi accidentat un pieton care traversa carosabilul prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

În urma accidentului, pietonul, o tânără de 27 de ani, a suferit răni uşoare.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*