Ultimele stiri

La doi ani și jumătate de mandat, primarul Nicolae Robu nu știe dacă mai vrea altul în 2016

Robu la vot

La doi ani și jumătate de mandat, primarul Nicolae Robu spune că nu știe dacă va candida pentru unul nou în anul 2016. Așa cum a menționat-o în repetate rânduri, edilul vrea să lase ceva în urmă pentru timișoreni și își dorește ca aceștia să-și amintească de el peste ani, dar nu este sigur că are nevoie de două mandate pentru acest lucru.

Astfel, întrebat dacă are de gând ca în 2016 să candideze pentru un nou mandat, primarul a fost mai mult decât misterios și s-a ferit să dea un răspuns clar, în ciuda faptului că este cunoscut ca omul care spune mereu verde în față tot ce gândește.

„E prematur să iau o decizie deocamdată. Am doar doi ani şi jumătate din patru. Am făcut din proprie iniţiativă cunoscute principalele realizări în sensul de obiective finalizate, nu am pomenit nimic despre cele în lucru, ci numai despre cele finalizate. Ceea ce mă preocupă este să implementez până la capăt ceea ce am început, în cel mai scurt timp, şi să încep pe parcurs şi alte lucruri importante pentru modernizarea şi înfrumuseţarea Timişoarei şi, la momentul potrivit, în 2016, voi lua şi o decizie privind şi opţiunile mele de viitor. Poate voi candida pentru un nou mandat, dar este posibil şi să ajung la concluzia că mi-a fost de ajuns unul. Vom vedea atunci”, a explicat edilul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*