Ultimele stiri

La început de martie, Iulius Mall Timișoara te invită să dai „play” la primăvară!

Bilete la concertele Julio Iglesias, Enrique Iglesias și Carla’s Dreams, vouchere de cumpărături, produse cosmetice și alte sute de premii îi vor răsplăti pe clienții fideli ai Iulius Mall Timișoara, în cadrul campaniei „Dă play la primăvară!”.

Primii 125 de clienți ai fiecărei zile care se prezintă la Centrul Info cu bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 100 de lei vor completa, pe un display electronic, un quizz. În funcție de răspunsurile date, participanții pot câștiga premii instant, constând în vouchere, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare.

Totodată, toți clienții care prezintă bonuri fiscale în valoare de minimum 100 de lei primesc, de la Centrul Info, taloane pentru participarea la tombola primăverii, în urma căreia se vor desemna câștigătorii marilor premii. Acestea constau în câte două bilete la mega concertele sezonului. La categoria classic gold, câștigătorul tombolei va primi două bilete la concertul susținut, în Timișoara, de Julio Iglesias, cântărețul și compozitorul de origine latină cu cel mai mare succes din toate timpurile. Cei care îndrăgesc muzica pop vor avea șansa de a ajunge la concertul îndrăgitului artist Enrique Iglesias, iar fanii Carla’s Dreams vor putea asculta live melodiile care au cucerit peisajul muzical autohton. Pentru că ambele concerte au loc la București, transportul și cazarea sunt incluse în premiu.

Campania “Dă play la primăvară!” se desfășoară în perioada 1 – 8 martie 2016. În ultima zi a campaniei, de la ora 17.00, are loc extragerea marilor premii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*