Ultimele stiri

La Iulius Mall, a fost amenajat cel mai lung catwalk din Timişoara. Vino sâmbătă, la un show unic în regiune!

Catwalk-ul impresionant de la Iulius Mall, pe care sâmbătă, 28 mai 2016, vor defila zeci de modele, a fost deja amenajat. Pentru montarea tuturor modulelor de podium, care are o lungime de 150 de metri, au fost necesare mai bine de opt ore. Imagini inedite din timpul amenajării pot fi văzute pe pagina de Facebook a Iulius Mall Timişoara.

Evenimentul „Fashion cât vezi cu ochii” va începe sâmbătă, la ora 16.00, clienţii fiind invitaţi să asiste la un show similar cu cele din marile capitale ale modei. Datorită amenajării aparte a podiumului, care va parcurge culoarele demisolului Iulius Mall, publicul va putea să admire ţinutele indiferent de locul în care se va afla. Brandurile care îşi vor prezenta noile colecţii sunt: C&A, Adidas, Camaïeu, Charme, Desigual, Gatta, Kenvelo, Lee Cooper, Koton, Louis Purple, Malibu, Mathilde, Motivi, Nissa, Poema, Tenue de Saf, Tommy Hilfiger, US Polo Assn și Yamamay. Din program mai fac parte creațiile unor designeri timișoreni și ale invitaților din Serbia, iar studenții Facultății de Arte și Design vor veni cu propuneri originale în materie de fashion.

Un alt moment aparte îl va reprezenta concertul reprezentantei Serbiei la Eurovision 2016, Sanja Vučić. „Vă invit să fiți alături de noi în 28 mai, pe cel mai lung catwalk, la Iulius Mall Timișoara. Vă promitem un concert elegant, la fel ca și show-ul fashion la care veți asista. Acesta este primul nostru concert în România și vă vom oferi un spectacol de neuitat, așa încât, nu uitați să vă luați pantofii de dans”, a declarat cântăreaţa, care îi va avea alături pe membrii formaţiei ZAA.

Alexandra Mitroi, semifinalistă la emisiunea „Vocea României”, și Sean Norvis, DJ și compozitor, sunt alţi invitaţi din lumea muzicii care vor cânta pe podium.

În plus, clienţii Iulius Mall vor primi sfaturi de styling de la bloggeri cunoscuți din domeniul fashion şi vor fi provocaţi să participe la concursuri, să „strălucească” pe catwalk sau să devină creatori de modă. Daniel Buzdugan, gazda evenimentului, îi va premia cu unul dintre cele 1.000 de cadouri pregătite.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*