Ultimele stiri

La Iulius Mall Timișoara, noul an începe cu promoţii de până la 80%

Începutul anului 2016 aduce vești bune pentru pasionații de shopping, pentru că Iulius Mall Timișoara le urează „Happy New Sales”! Magazinele brandurilor îndrăgite îi întâmpină cu promoții de până la 80% la colecțiile de sezon. Cei care nu au primit tot ce și-au dorit de Crăciun, își pot alege ţinute în tendinţe, încălţăminte la modă, accesorii şic sau seturi de răsfăţ, la prețuri ispititoare.

Pentru cei care vor să înceapă anul 2016 cu o garderobă nouă, magazinele din Iulius Mall Timișoara se întrec în oferte irezistibile. Piesele vestimentare mult visate de la Mango, Escudo, Ginette Fashion și Efect au promoții de până la 70%, iar Lee Cooper și Kenvelo au discounturi de până la 60%. Articole de îmbrăcăminte cu preţuri la jumătate se găsesc la Tommy Hilfiger, U.S. Polo Assn., C&A, Motivi, Koton, Poema, Steilmann, Bigotti, Seroussi, Invidiauomo, Fanylux Collection, Urma, Malibu, Mathilde, Leonard Collection și Nifty by Josephine. Oferte atrăgătoare sunt și la magazinele Stefanel și Louis Purple, de până la 40%, dar și la Irina Schrotter și Tenue de Saf, de până la 30%. Cei care vin la cumpărături în Iulius Mall vor fi foarte norocoși, pentru că oferte de nerefuzat sunt și la Zara și la multe alte branduri.

Doamnele și domișoarele au motive să viziteze magazinele dedicate lor. Promoții de până la 60% vor găsi la Calzedonia și prețuri înjumătățite la Triumph și Gatta. Sofiaman le propune discounturi de până la 40%, în timp ce la Yamamay sunt oferte de până la 50%.

Articole sportive la promoții de până la 50% se găsesc în magazinele Adidas, Nike și Intersport, iar de până la 30%, la Arman & Alin Sport.

Și magazinele dedicate prichindeilor au pregătit oferte tentante la colecţiilor de iarnă. Ceremony îi răsfaţă pe cei mici cu articole mai ieftine cu până la 40%, iar MR. Junior a tăiat 30% din prețuri.

„Happy New Sales” sărbătoresc și magazinele de încălțăminte și marochinărie din Iulius Mall Timișoara. Amely are afișate promoții de până la 70%, Benvenuti de până la 55%, CCC, Bata și Xara Shoes de până la 50%, Il Passo, Anna Cori All Shoes și Otter de până la 40%, iar Musette, de până la 30%. A treia pereche de încălțăminte cumpărată de la Deichmann este gratuită, iar clienții Stone Creek beneficiază de un discount de 30% la primul produs achiziționat, 40% la al doilea și 50% la al treilea.

Pentru amatorii de parfumuri şi cosmetice este cel mai bun sezon de shopping, pentru că au de ales dintr-o diversitate de produse la preţuri ispititoare. Sephora și Marionnaud au promoţii de până la 70%, The Body Shop și Douglas de până la 50%, iar Contrast a pregătit discounturi de până la 25% şi oferte 1+1 gratuit. Discounturi de până la 20% și oferte tentante sunt și la Beauty 4 You.

Cei care doresc să cumpere de la Iulius Mall Timișoara bijuterii şi accesorii la promoţii sunt aşteptaţi la Splend΄or, unde vor găsi oferte de până la 70%, la Swarovski, pentru a beneficia de prețuri înjumătățite, sau la Belmondo și Freywille, care afișează discounturi de până la 30%. Promoții sunt și la Gemstones Bijou, de până la 25%, și la Agora, de până la 20%.

Cei care vor să își decoreze casa nu pot scăpa ofertele de până la 80% de la Valentini Bianco, de până la 50% de la Ambient Box și Top Shop și de până la 20% de la Mobicord, în timp ce accesorii pentru o bucătărie modernă, cu până la 40% discount, se găsesc la Kitchen Shop. De asemenea, cărțile de la Nemira au oferte de până la 75%, iar Cărturești propune promoții de până la 20% sau 2+1 gratuit.

În Iulius Mall Timișoara s-a dat startul sezonului ofertelor de iarnă, magazinele înceapând noul an cu preţuri fabuloase! Lista completă a promoţiilor se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*