Ultimele stiri

La miezul nopţii Viorel Coifan a lipit primul afiş electoral, iar Robu i-a fost alături. Ce a spus primarul despre PSD

La miez de noapte, liberalii s-au adunat în faţa panoului amplasat lângă Centrul Regional de Afaceri pentru a lipi primul afiş al candidatului lor la funcţia de deputat al Colegiului 3, Viorel Coifan.

Pentru a-l susţine pe acesta, la faţa locului s-au prezentat: Nicolae Robu, liderul PNL Timiş, Dan Diaconu, senatorul Ehegartner Petru, împreună cu alţi membri ai partidului. Mai mult, pentru a-l susţine pe Viorel Coifan, la lipirea afişului a fost prezent şi Cosmin Costa, contracandidatul intern al acestuia.

DSCF1932

După lipirea afişului, Nicolae Robu a ţinut să spună câteva cuvinte: „Ieri am umblat prin mai multe locuri din oraş, în campanie, şi am putut vedea o reacţie favorabilă, deosebită, din partea oamenilor. Dacă vom avea şi prezenţă la vot, atunci sunt sigur că vom obţine un scor foarte frumos, pentru că, în ceea ce priveşte percepţia populaţiei, lucrurile sunt foarte clare. Suntem detaşaţi între preferinţele timişorenilor. La nivel de judeţ, noi ştim realitatea. Acolo e mai greu, pentru că PSD se pupă cu toată lumea pe acolo. PSD intoxică oamenii.”

După discursul primarului, Viorel Coifan a luat şi el cuvântul: „Mă bucur că am putut să lipesc primul afiş aici. Le mulţumesc colegilor care sunt alături de mine şi care au venit în număr mare. Sunt convins că în această campanie, de două săptămâni, vom demonstra ce înseamnă Partidul Naţional Liberal în Timişoara, atât ca poziţie, cât şi ca atitudine.”

Viorel Coifan

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*